ОПП “Міжнародний туризм” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (2021р.)
ОПП “Міжнародний туризм” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (2022р.)
Проєкт ОПП “Міжнародний туризм” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (2023р.) – критику, конструктивні пропозиції прохання направляти dep.tour.ontu@gmail.com
ОК1. Історія України та української культури
ОК2. Іноземна мова
ОК3. Філософія
ОК4. Українська мова
ОК5. Правове регулювання туристичної діяльності
ОК6. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
ОК7. Іноземна мова в туристичній діяльності
ОК8. Друга іноземна мова
ОК9. Інформатика та інформаційні технології
ОК10. Географія туризму
ОК11. Ознайомча практика
ОК12. Навчальна практика
ОК13. Виробнича практика
ОК14. Спеціалізований туризм:
ОК14.1. MICE туризм та організація фестивально-виставкової діяльності
ОК14.2. Лікувально-оздоровчий туризм та курортна справа
ОК14.3. Сільський зелений туризм
ОК14.5. Еногастрономічний туризм
ОК15. Організація туризму:
ОК15.1. Організація туристичних подорожей
ОК15.2. КР з “Організація туристичних подорожей”
ОК15.3. Організація екскурсійної та анімаційної діяльності
ОК15.4. КР з “Організація екскурсійної та анімаційної діяльності”
ОК16. Статистика в міжнародній туристичній діяльності
ОК17. Основи міжнародного туризму
ОК18. Туроперейтинг та документознавство у сфері туризму
ОК19. КР з дисципліни Туроперейтинг та документознавство у сфері туризму
ОК20. Безпека в туризмі
ОК21. Основи бізнес-комунікації
ОК22. Менеджмент та маркетинг в туризмі
ОК23. Вступ до фаху
ОК24. Система гостинності в туризмі
ОК25. Основи міжнародних перевезень
ОК26. Рекреалогія
ОК27. Управління персоналом в туризмі
ОК28. Дегустації в туризмі
ОК29. Економіка та організація туристичного підприємства
ОК30. Атестаційний екзамен
ОК31. Переддипломна практика
ОК32. Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи бакалавра
Каталог вибіркових освітніх компонентів ОП СВО Бакалавр
УВАГА! На ОП «Міжнародний туризм» вибір освітніх компонент здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня планується у першому навчальному році:
для денної форми навчання – упродовж двох перших тижнів навчання;
для заочної форми навчання – протягом першого тижня установчих занять.
Процедура проведення запису здобувачів на вивчення вибіркових ОК визначається наступними етапами:
• ознайомлення із Каталогом вибіркових освітніх компонентів;
• запис здобувачів на вивчення вибіркових ОК та оформлення заяви на ім’я декана факультету технології вина та туристичного бізнесу про обрання ними вибіркових ОК для їх вивчення у відповідному семестрі;
• повторний запис осіб, які навчаються, на вивчення вибіркових ОК (у разі необхідності)