Освітньо-професійна програма спеціальності 242 “Туризм і рекреація” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Обов’язкові освітні компоненти:
Професійна та наукова іноземна мова (ОК1)
Методологія і організація наукових досліджень та академічна доброчесність у закладах вищої освіти (ОК2)
Методика викладання у у закладах вищої освіти для спеціальності “Туризм і рекреація” (ОК3)
Інноваційні технології в туризмі (ОК4)
Ринок туристичних послуг: регіональний та міжнародний аспект (ОК5)
Міжнародний туристичний бізнес (ОК6)
Бізнес-планування рекреаційних комплексів (ОК7)
Сталий розвиток міжнародного туризму (ОК8)
Міжнародне регулювання туристської діяльності (ОК9)
Дослідницька практика (ОК10)
Атестація: підготовка та захист кваліфікаційної роботи магістра (ОК11)
Вибіркові освітні компоненти:
Друга ділова іноземна мова (ВК1)
Друга іноземна мова (базовий курс) (ВК2)
Подієвий туризм та івент-менеджмент (ВК3)
Привабливість та різновиди туризму (ОК4)
Охорона праці та цивільний захист в галузі (ВК5)
Безпека та страхування в туризмі (ВК6)
Електронний бізнес в туризмі (ВК10)
Міжнародна комунікативістика та основи тревел-журналістики (ВК11)
Система туристичних атракцій та міжнародний бізнес розваг (ВК12)
Курсова робота з Подієвий туризм та івент-менеджмент (ВК13)
Курсова робота з Інноваційні технології в туризмі (ВК14)
Курсова робота з Система туристичних атракцій та міжнародний бізнес розваг (ВК15)
Курсова робота з Бізнес-планування рекреаційних комплексів (ВК16)
Міжнародне право (ВК17)
Міжнародна виробнича практика (ВК7, ВК18)
Освітній компонент з іншої ОП (ВК8, ВК9, ВК19, ВК20)
Порядок обрання вибіркових дисциплін здійснюється згідно
ПОЛОЖЕННЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
УВАГА! На ОП «Міжнародний туризм» вибір освітніх компонент здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня планується у першому навчальному році:
для денної форми навчання – упродовж двох перших тижнів навчання;
для заочної форми навчання – протягом першого тижня установчих занять.
Процедура проведення запису здобувачів на вивчення вибіркових ОК визначається наступними етапами:
• ознайомлення із Каталогом вибіркових освітніх компонентів;
• запис здобувачів на вивчення вибіркових ОК та оформлення заяви на ім’я декана факультету технології вина та туристичного бізнесу про обрання ними вибіркових ОК для їх вивчення у відповідному семестрі;
• повторний запис осіб, які навчаються, на вивчення вибіркових ОК (у разі необхідності)
Рецензії-відгуки зовнішніх стейкхолдерів:
ПП “Верона Центр”
ТОВ “ТЕН-А”
ГО “Агенція розвитку туризму”