ХІХ Всеукраїнська наукова конференція здобувачів ВО з розділу «Харчові технології» (Концепції розвитку турресурсів та дестинацій України)

Конференція проходить в період з 10 травня по 12 травня для всіх здобувачів вищої освіти України.
Здобувачі кафедри туристичного бізнесу та рекреації приймають активну участь в усіх конференціях й ця не стала виключенням.
Пленарні засідання ZOOM-конференції:
10 травня 2023 року:
ТУРИСТИЧНІ РЕСУРСИ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ ОДЕЩИНИ: ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ – ШЛЯХ ДО ЖІНОЧОГО ЗДОРОВ’Я ЧЕРЕЗ ЛОКАЛЬНІ ПРОДУКТИ.
Студентка СВО «Бакалавр» ОП «Міжнародний туризм» Швець Л.О.
Науковий керівник: к.е.н., ст. викл. Шекера С.С.

11 травня 2023 року:
GASTRONOMIC FESTIVALS IN UKRAINE DURING THE MARTIAL LAW
А student of the BA “Bachelor” Faculty of wine and tourism business, M. Demchuk,
Scientific adviser: Doctor of Economics, Prof. N.A. Dobryanska, Doctor of Economics, senior lecturer Shekera S.S.
12 травня 2023 року:
КОНЦЕПЦІЯ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ДЕСТИНАЦІЇ КОБЛЕВО
Студент СВО “Бакалавр” , факультет ТВтаТБ, Паскар П.Ю.
Науковий керівник – к.т.н., доцент Калмикова І.С.
ПОСТЕРНА СЕСІЯ
Паломницький туризм в Індії: буддійський шлях
Студент СВО « Бакалавр» Галушкіна А.А.
Науковий керівник – проф. Меліх О.О.
СТЕНДОВІ ДОПОВІДІ
1. Медичний туризм як тренд сучасної туристичної індустрії.
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Сухоставська В.В.
Науковий керівник – проф. Добрянська Н. А., ст. викл. Іванченков В.С.
2. Нижньодністровський національний природній парк як дестинацій для здійснення рекреації.
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Казімірова Д.А.
Науковий керівник – проф. Лебедєва В.В.
3. Вплив воєнних дій на екосистему Нижньодністровського природного парку
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Сутовський А.В.
Науковий керівник – доц. Трішин Ф.А., ст. викл. Воскресенька О.В.
4. Мілітарі – туризм як інноваційний напрямок екстремального та пізнавального туризму
Студент СВО «Магістр» ф-ту ТВ та ТБ Добрянський Р.А.
Науковий керівник – проф. Саркісян Г.О.
5. Концепція розвитку гастромічного туризму в Україні.
Студент СВО «Магістр» ф-ту ТВ та ТБ Ніколова О.М.
Науковий керівник – доц. Ярьоменко С.Г.
6. Gastronomic festivals in Ukraine during the martial law.
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Демчук М.
Наукові керівники – проф. Добрянська Н.А., ст. викл Шекера С.С.
7. Медичний туризм.
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Павлова Т.В.
Науковий керівник – доц. Крупіца І.В.
8. Еногастрономічний туризм в Україні на прикладі Неаполя.
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Молотова С.П.
Науковий керівник – доц. Крупіца І.В.
9. Медичні та психологічні аспекти організації екскурсій для школярів старших класів.
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Мазуліна А.М.
Науковий керівник – доц. Крупіца І.В.
10. Еногастрономічний туризм в Україні на прикладі Фінляндії.
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Ковтун Л.П.
Науковий керівник – доц. Крупіца І.В.
11. Вплив різних видів споживчої тари на якість алкогольних напоїв.
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Вірова О.М.
Науковий керівник – доц. Крупіца І.В.
12. Актуальність винного туризму в Одеському регіоні.
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Глуган В.О.
Науковий керівник – доц. Крупіца І.В.
13. Особливості організації гастрономічного туру в Україні.
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ТВ та ТБ Асланова Н.О.
Науковий керівник – доц. Крупіца І.В.

 

*Фотозвіт доповонюється після кожного дня проведення конференції