Участь студентів факультету ТВтаТБ спеціальності 242 Туризм у фестивалі Локальної їжі та напоїв «Осінній уікенд» в рамках дисциплін «Винний туризм», «Гастрономічний туризм», «Івент-менеджмент»

Закріплення отриманих знань на практиці – участь студентів факультету ТВтаТБ спеціальності 242 Туризм у фестивалі Локальної їжі та напоїв «Осінній уікенд» в рамках дисциплін «Винний туризм», «Гастрономічний туризм», «Івент-менеджмент». Студенти організували гастрономічний івент-частування гостей свіжевичавленим виноградним соком із локальних сортів винограду.

 

photo_2020-10-05_22-28-22 photo_2020-10-05_22-28-20 photo_2020-10-05_22-28-18 photo_2020-10-05_22-28-16 photo_2020-10-05_22-28-14 photo_2020-10-05_22-28-13 photo_2020-10-05_22-28-11photo_2020-10-05_22-28-09 photo_2020-10-05_22-28-07 photo_2020-10-05_22-28-05 photo_2020-10-05_22-28-03 photo_2020-10-05_22-28-01 photo_2020-10-05_22-27-59 photo_2020-10-05_22-27-55 photo_2020-10-05_22-27-53 photo_2020-10-05_22-27-50 photo_2020-10-05_22-27-41